a blog by Leon Petkoff

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Other Blog, other articles

Amplify

Departe de mine gândul că sunt un as într-ale scrisului... Acest blog este o extensie a unui EU ce în mod normal nu găseşte modalitatea... sau posibilitatea de a evada decât astfel, prin gânduri postate aleatoriu sau preferinţe exprimate liber, din dorinţa de comunicare... sau socializare.
"Leon Petkoff" este un pseudonim ales la întâmplare. Prefer adăpostul anonimatului din simplul motiv pentru care..., de exemplu George Andone Vasiliu a ales să se semneze George Bacovia sau... pentru că sunt vecinul vostru "de la şapte" şi nu doresc să se ştie acest lucru.
Acest blog este creat din dorinţa de a crea "punţi"; orice articol din acesta se vrea un subiect de discutie: simte-te liber de a-ţi spune părerea!

Schimb de link-uri

BANNER EXCHANGE toateBlogurile.ro
Dacă vă place acest blog şi doriţi un link sau banner exchange cu acesta, inseraţi codul HTML din caseta text al Banner-ului meu de pe pagina cu formularul de contact şi apoi trimiteţi-mi un mesaj. Nu omiteţi să specificaţi la "Subiect" motivul contactării, şi respectiv , în rubrica special destinată acestui lucru, adresa blogului sau site-ului vostru. Trebuie de asemenea sa întelegeti ca sunt limite de acceptare a acestui schimb, calitatea conţinutului fiind singurul factor determinant.

    Despre mine

    Falling Christmas Object Gadget

    Followers