a blog by Leon Petkoff

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Other Blog, other articles

Cum să scapi de mama soacră

Amplify

Dacă eşti unul dintre aceia care încă mai cred că relaţia de cuplu este precum şahul, că se "joacă" în doi, vă înşelaţi amarnic.

Nu întotdeauna, mai mereu... vine în "vizită" şi uită să mai plece. Îţi pui întrebarea cu ce ai greşit în faţa lui Dumnezeu, dacă e să existe unul, să te pedepsească de două ori pe an, de Paşti şi de Crăciun, cu aceeaşi pacoste - soacra. Nimic de zis, primele 2 luni eşti amabil, îngăduitor..., că deh, doar vrei să rămâi în propria casă şi să mănânci mâncare caldă, nu-i aşa? Începând cu a treia lună, deja este prea mult; ştiţi voi: vine omul, stă oleacă, mai discută, dar şi pleacă...

Schimb de link-uri

BANNER EXCHANGE toateBlogurile.ro
Dacă vă place acest blog şi doriţi un link sau banner exchange cu acesta, inseraţi codul HTML din caseta text al Banner-ului meu de pe pagina cu formularul de contact şi apoi trimiteţi-mi un mesaj. Nu omiteţi să specificaţi la "Subiect" motivul contactării, şi respectiv , în rubrica special destinată acestui lucru, adresa blogului sau site-ului vostru. Trebuie de asemenea sa întelegeti ca sunt limite de acceptare a acestui schimb, calitatea conţinutului fiind singurul factor determinant.

    Despre mine

    Falling Christmas Object Gadget

    Followers