a blog by Leon Petkoff

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Other Blog, other articles

Şi totuşi, să ningă...!

Amplify

Iarnă blândă, iarnă rea
Ia mai dă-o ’n pana mea
Ba că-i frig şi viscoleşte
Ba că-i cald... de ne-ofileşte.

Nu scriu cu pana...; cu toate că mi-aş fi dorit să-mi cumpăr una văzută cândva prin Magazinul Obor, mi-am dat seama la timp că de fapt era un „stilou cu fulgi” care nu-şi merita banii, aşa că scriu în continuare cu tastatura... în Word.

Subiectul articolului de faţă se vrea o încurajare proprie la cele citite mai devreme pe „9AM” – ştirile de seară (...de ce naiba nu-mi trimit un newsletter cu titlul „9PM”?!)
Dacă în urmă cu o lună acelaşi site mă avertiza că e cazul să-mi scot plapuma de la naftalină şi s-o duc la croitor din timp în scopul de a mă proteja de auspiciile vremii din această iarnă, această ultimă ştire încearcă să mă liniştească (oarecum!) anunţând „vreme cu temperaturi mai ridicate decât media acestei perioade”.
Na! drăcia lu’ dracu…, i-o mă conformez, dar cu Croitoru cum rămâne? Croitoru..., colegul meu care stă în maşină precum pruncul în burtă la măsa la cât de mare este şi care a dat aproape două salarii pe o pereche de clăpari Scorpio (recomandarea mea) cu gândul că nu-i de glumit cu zăpada în Bucureşti iarna asta.
Măcar în Bucegi să ningă..., pleeeease!

Schimb de link-uri

BANNER EXCHANGE toateBlogurile.ro
Dacă vă place acest blog şi doriţi un link sau banner exchange cu acesta, inseraţi codul HTML din caseta text al Banner-ului meu de pe pagina cu formularul de contact şi apoi trimiteţi-mi un mesaj. Nu omiteţi să specificaţi la "Subiect" motivul contactării, şi respectiv , în rubrica special destinată acestui lucru, adresa blogului sau site-ului vostru. Trebuie de asemenea sa întelegeti ca sunt limite de acceptare a acestui schimb, calitatea conţinutului fiind singurul factor determinant.

    Despre mine

    Falling Christmas Object Gadget

    Amplify

    Followers