a blog by Leon Petkoff

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Other Blog, other articles

Amplify

În cazul bărbaţilor orice relaţie de afecţiune are la bază ideea sau dorinţa de a fi mai bun, în cazul femeilor aceea de a nu repeta greşelile din relaţiile anterioare... 

Pentru bărbaţi, orice relaţie de afecţiune poate fi comparată cu o coală de hârtie; la început imaculată, aceasta suportă orice încercare artistică..., pe măsura trecerii timpului, acumulând o grămadă de ştersături şi începând să întineze, cere imperios să fie schimbată.

Este greşită ideea că bărbatul datorită reminescenţelor evolutive este infidel relaţiei de cuplu - tocmai instinctul de haită este cel care îl face să îşi dorească un menage-a-trois... Acordă-i încredere şi te va uimi cu loialitatea sa faţă de grupul de apartenenţă.

Femeile sunt precum merele - cu cât sunt mai sus, cu atât culesul acestora necesită un efort mai mare... Nu este adevărat că merele din vârful pomului sunt mai bune. La urma urmei, toate sunt mere...

Citeam cândva că "dragostea, ca şi şahul se joacă în doi"... De ce naiba s-a mai inventat poker-ul?

Este normal să pleci sub diferite pretexte de acasă, la amantă...; anormal ar fi să cauţi motive să pleci de la amantă, la soţie.

Să te limitezi la un singur partener este cel mai nepotrivit lucru pentru ca o relaţie de cuplu să funcţioneze... asigură-i diversitate, iar "fluturaşii din stomac" despre care tot vorbesc femeile la începutul unei relaţii, îţi vor asigura generaţie de generaţie aceaşi senzaţie "ca la început".

Să-i interzici partenerului să-şi petreacă nopţile cu prietenii în night-club este, dacă vreţi, o îngrădire a simţului său artistic sau înclinaţiei acestuia către estetic. Dacă ţii neapărat să-l ai acasă, organizează-ţi propriul show. Convinge-l că cel puţin din punct de vedere calitativ este cu mult deasupra celor pentru care îşi pierde nopţile prin baruri, astfel încât să-l determini să-şi aducă şi prietenii. Pentru a asigura diversitatea necesară unui show adevărat, cheamă-ţi şi tu prietenele...

Fidelitatea faţă de un singur partener constituie o mare constrângere de potenţial.

Familia poate fi considerată o instituţie... este inevitabilă şi la un moment dat chiar necesară, infuzia de capital. În principiu, este o greşeală de management să nu cauţi noi pieţe de desfacere.

Este binecunoscut principiul conform căruia "soţia perfectă este aceea care reuşeşte să fie gospodină în casă, doamnă în societate şi curvă în pat"... Cum mama dracului vrei să ajungă la pefecţiune dacă nu-i acorzi posibilitatea de a căpăta experienţă?!

0 comentarii:

Schimb de link-uri

BANNER EXCHANGE toateBlogurile.ro
Dacă vă place acest blog şi doriţi un link sau banner exchange cu acesta, inseraţi codul HTML din caseta text al Banner-ului meu de pe pagina cu formularul de contact şi apoi trimiteţi-mi un mesaj. Nu omiteţi să specificaţi la "Subiect" motivul contactării, şi respectiv , în rubrica special destinată acestui lucru, adresa blogului sau site-ului vostru. Trebuie de asemenea sa întelegeti ca sunt limite de acceptare a acestui schimb, calitatea conţinutului fiind singurul factor determinant.

    Despre mine

    Falling Christmas Object Gadget

    Amplify

    Followers